Vitorlázás

Lehet valami normálisat enni a Balaton partján?
Végigjártuk a Balaton északi partját és megnéztük, mi van akkor, ha valaki többre vágyik a strandon, mint a sült kolbász, a hekk és a lángos. Hát nem lesz könnyű dolga.
Jazz & Karos 2019, Zalakaros

Kellemes környezetben, kézműves vásár és borházak kínálata mellett hallgathatunk jazz és funky zenét Zalakaroson 2019. október 5-én a Jazz & Karos rendezvényen.

Zalakaros – Kis-Balaton Futóverseny 2019

4. alkalommal rendezik meg 2019. szeptember 21-22. között a Zalakaros – Kis-Balaton Futóversenyt, melyen vasárnap 6, 10, 21, 34 km-en mérhetik össze erejüket a futók.

Szüreti szőlőkapkodó 2019, Zalakaros

2019. szeptember 7-én rendezik meg Zalakaroson a Szüreti szőlőkapkodót, amely a hagyományokhoz híven szüreti felvonulással kezdődik.

Reklám
Szent István napok 2019, Zalakaros

2019. augusztus 17-20. között rendezik meg a Szent István napokat Zalakaroson minden nap élőzenével, kirakodó vásárral, borokkal és tűzijátékkal.

Miért volt különleges a Kékszalag? - beszámoló a versenyről

Átlagsebességek, időjárási viszonyok, nyilatkozatok - kiderül, mi történt a versenyen, amely a sportszerűségről is nevezetes lesz.

Zalakarosi Bornapok 2019

12. alkalommal rendezik meg a Zalakarosi Bornapokat augusztus 8-11. között zamatos borokkal és fantasztikus koncertekkel

Utcafesztivál 2019, Zalakaros

2019. augusztus 1-4. között utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket a Dísz és a Gyógyfürdő téren.

Így cirkuszolnak Richterék a Balaton közepén - mutatjuk!
Ifj. Richter József vágtázó lovak hátán olyan kunsztokra is képes, amire senki más a világon. Megmutatta, hogy mit tud száguldó motorcsónakokon.
Baleset történt az M7 autópályán a Balaton felé!
7-8 kilométeres a dugó!
Csótányok a nyaralóban – mit lehet tenni ellenük?
Hirdetés - Kellemetlen kis meglepetés lehet, ha nyár elején vagy hetek elteltével nyaralódat nem üresen látod viszont.
Vastag Csaba nagyzenekaros koncert
None
DOSZ FESZT
None
Reklám
Füst és égés nélkül
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentései szerint ma több mint egymilliárd ember dohányzik a világon, és ez a szám – a népességnövekedési előrejelzésekre figyelemmel – 2025-ben is hasonlóan alakul. Tehetünk-e valamit azért, hogy a dohányzással kapcsolatos ártalmakat csökkentsük? A cikk társadalmi célú reklám, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft. Az egyértelmű, hogy a dohányzás káros az
A Swing Királyai
None
UtolShow Free Alcohol Party
None
Legendák a levegőben Balatonkeresztúron
Látványos légi programok várják a hétvégén az érdeklődőket a balatonkeresztúri reptéren. Itt lesz a szlovák Retro Sky Team is, akik világháborús légiharcot produkálnak majd a felhők között.
Bohém Rapszódia az örvényeshegyi kertmoziban
None
IX. Országos kismotorszerelő bajnokság györöki futama
None
Huszárok kísérik majd az Anna-bál szépét
A Nemzeti Lovas Díszegység hat tagja kíséri majd szombaton a tavalyi, a 193. Anna-bál szépét, amikor körbekocsikázik Balatonfüreden, és ők adják majd a díszkíséretet az idei bálszépe vasárnapi kocsikázásakor is.
Györöki Nyári Tárlat: Eszik Alajos festőművész kiállítása
None
Dencs Judit festőművész kiállítása
None
Reklám
I. Lélek zene fesztivál
None
Baleset az M7-en, egy sáv járható
A helyszínen vannak a tűzoltók és a mentők is.
Le akarta lőni a nyaralójának kertjébe tévedt fiatal vizslát (videóval)
Néhány napja verték agyon egy nyaraló kiskutyáját, most is majdnem tragédia történt, pedig csak úszkáltak a vizslák.
Peter Harken – Megkerülhetetlen név a vitorlázásban
A Harken név minden vitorlázó előtt ismert, hiszen az amerikai vállalat az Optimisttől a maxikon át az Amerika Kupa-hajókig minden méretű és fajtájú vitorlásra gyárt felszerelést. Peter Harken, a világhírű vállalat egyik alapítója és tulajdonosa az Aqua Magazinnak adott exkluzív interjút. Aqua: Hogyan és mikor került először kapcsolatba a vitorlázással? Peter Harken: A Manila Yacht
Titkos búvóhelyeken jártunk a Balatonnál – ha kell egy hely...
Szenvedély, szeretői viszony, izgalom, szex, megcsalás... de hol történik mindez? Ne legyünk álszentek, ha nem vagyunk érintettek, akkor is érdekel, hogy hol csinálják azok, akik megteszik. Nézzük a balatoni szállások titokzatosabb oldalát.
Miért jó a „Kékszalagozónak”?
Kezdhetném is ezzel a vicc átirattal, melynek az eredetije, hogy miért is jó a mazochistának. Mert ha rossz, akkor jó, ha jó, akkor rossz, tehát jó. Szóval miért is jó a Kékszalag vitorlásversenyzőinek? Kár is volna tovább fejtegetnem, mert a végső konklúzió az, hogy igenis jó! Mert akármilyen rossz, mégiscsak jó ez nekünk, különben miért állnánk oda a rajthoz és indulnánk évről-évre ezen a versenyen, szinte mindig valami új kihívást kapva a természettől is.
Végre egy rendes bor…
Paloznakon majdnem 30 éve van borverseny, rizlingek és termelőik versenyeznek egymással. Paloznaki lakosok vagy szőlősgazdák nevezhetnek, de Czeglédi Ákos polgármester elmondása szerint lovasiakat is hajlandóak fogadni.
Lezárják a balatoni bringakör egy szakaszát
Az M76-os út építése miatt Balatonberénynél. Augusztus 5-től egy éven át tart a lezárás.
A Jackson testvérek hódítják meg a Balaton északi partját
Augusztus 1-3. között tartják a nyári balatoni jazz rendezvények legrangosabbikát, a Paloznaki Jazzpikniket, amely már nyitó napján is olyan csemegét ígér, mint a Michael Jackson testvérei alkotta The Jacksons fellépése. De a Jacksons mellett a '80-as évek slágergyárosa, Rick Astley is az egyik húzóneve lesz az idei eseménynek, csakúgy mint a 30 éve indult, acid jazzben úttörőnek számító, műfajt teremtő The Brand New Heavies.
Ismerkedjen a kortárs művészet rejtélyes világával a Balatonon
Ha idén szeretne új ízt adni a szokásos balatoni pihenésnek, akkor érdemes Lovasra látogatni, ahol a strandolás mellett a kortárs művészet rejtélyes világával is megismerkedhet.
Bogár Tali 2019, Gyenesdiás

2019. augusztus 22-25. között kirajzanak a fantasztikus VW Bogarak Gyenesdiáson, s az autókon kívül zene és buli várja az érdeklődőket

Siófokon még a kútból is fröccs folyik
None
Rend van a vízen
A vízirendészet hónapokkal ezelőtt felkészült mind az anyagi, technikai, mind a személyi feltételeket tekintve, hogy kiváló legyen a közbiztonság a Balatonon egész nyáron.
Óriási tűz Zamárdiban
Messziről is látszik, a több hektáros tűz füstje. A katasztrófavédők már oltanak.
Záróparty
None
A Balatonnál rendezik meg a Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Olimpiát

Keszthelyre érkeznek a világ 47 országból az ifjú csillagász tehetségek, hogy összemérjék csillagászati és asztrofizikai tudásukat.

Erős emberek versenye
None
Anna-bál július 28
None
Anna-bál július 27
None
Torres Dani Live Band
None
Reggiecsökkentés koncert
None
Keszthelyi-hegység: a pancsolós menet
Nem az eső és a tócsák miatt, bár abban is volt részünk, de ezen a részen van balatoni strand és hévízi fürdő.
SUP túra kutyával a Balatonon
None
Hajmáskéri anzix
None
Reklám