Vitorlázás

Rakonczai Piano – Plázs Siófok
None
Július 11-én rajtol az idei Mozdulj Balaton!

2004-ben 9 Balaton-parti település részvételével indították el a Mozdulj Balaton! rendezvénysorozatot, amelyhez idén 33 település 38 strandja csatlakozott.

Gicccs Party Fesztivál – Plázs Siófok
None
Jazz Fiesta Balatongyörök: Loop Doctors
None
Reklám
Bizonyos balatoni strandokon szombattól a pályákat és a sporteszközöket bárki szabadon használhatja
None
Ízek és színek harmóniája – Márton Sándor készíti a Balaton legjobb fagylaltját
Micsoda élmény, amikor egy forró nyári napon megízlel az ember egy gyümölcsös fagylaltot, amelyhez leheletnyi levendula simul, majd az egész hűvös, üdítő finomság krémes selyemként olvad el a szájában, miközben életre kel az egész Balaton-felvidék hangulata is!
A Balatonnál boldogabbak vagyunk - mondja a tudomány
Ha sokat vagyunk vízben, víz alatt vagy csak a víz közelében, az nem csak egészségesebbé, de boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá is tesz minket. És ez nem amolyan lelki-spiri humbug, hanem kőkemény biológia.
Az alkoholt is betiltanák és a víz sem iható Siófokon
Vizet csak forralás után vagy a vízmű tartályautóiból javasolt inni.
Szorítsatok nekik! Négy balatoni fagyi és három cukrász az Év Fagylaltja verseny döntőjében
Kedden délután dől el, melyik lesz a legjobb fagylalt idén az országban. A döntő 13 fagyijából, négyet a Balatonnál készítenek.
A kilencedik nagy zümmögés a Balatonon – Rajtol a Zöldszalag Regatta

A zöld nagyjából ötven árnyalata vonul fel augusztus 21-én a Balaton keleti medencéjében, hiszen nagyjából félszáz hajóból álló flottát és 250-300 vár a szervező Balatonfői Yacht Club az elektromos hajók nagy futamára, a 9. Zöldszalag Regattára. Kilencedik alkalommal vághat neki az idén a hagyományos Zöldszalag Regattának a balatoni elektromos hajósok mezőnye a Balatonfői Yacht Clubból […]

Vitorlázás kicsiben

Nagy-Britanniában még mindig erős korlátozások alá esnek a társasági események, vitorlázni például csak úgy lehet, ha egy hajó legfeljebb ketten vannak, és ők is egy háztartásban élnek. Persze létezik alternatív megoldás. Mert amikor az időjárás a rosszabbik arcát mutatja, és nem alkalmas „négykezes” vitorlázásra, akkor sem lehet verseny nélkül maradni! A Royal Temple Yacht Clubban

Jazzfiesta és júliusi programdömping Balatongyörökön

A Györöki Jazzfiesta mellett események egész tárházával várja a település a kedves érdeklődőket. A részletes program itt olvasható. JazzFiesta – nyitónap Időpont: 2020. július 9., csütörtök Helyszín: Balatongyörök, templom alatti tér Ha csütörtök, akkor Györökön szól a jazz! Július 9-augusztus 20. között csütörtök esténként 20-23 óra között jazzkoncertekkel várunk Balatongyörök egyik leghangulatosabb kis terén. Helyszín: […]

Szó szerint lehetett felszállni a nosztalgia vonatra a hétvégén

Klasszikus gőzmozdonyok füstje lengte be az észak-balatoni vasútvonalat szombaton és vasárnap, ugyanis a MÁV-START és a MÁV Nosztalgia retró hétvégével kedveskedett az érdeklődőknek. A MÁV-START és a MÁV Nosztalgia retró hétvégével várta a vasútbarátokat és az érdeklődőket. Július 4-én és 5-én a Nohab, a Szergej és a Púpos mozdonyokon felül idén egy 424-es gőzmozdony is […]

Reklám
Ezer élmény vár a parton! Ilyen volt a hétvége a Balatonnál - videó
Ha csak egy rövid hétvégi kiruccanást tervezünk, akkor is érdemes a Balatonhoz ellátogatni, hiszen akár két nap alatt is rengeteg élményt és sok szép emléket is gyűjthetünk.
Véletlenül ölt meg valakit a férfi a Balatonnál
Szerencsétlenül esett el az áldozat, ezért életét vesztette.
Mutasd meg a balatoni nyarad legjobb pillanatait!
Idén sem maradhat el a balatoni nyár, ahogy a nyári nyereményjátékunk sem. Játssz velünk: töltsd fel kedvenc balatoni fotódat, és nyerj!
Szoborpark a legmostohább sorsú balatoni tanúhegyen, a Halápon

A 358 méteres Haláp a Tapolcai-medence tanúhegyeinek egyike, korban a legifjabb, geológiailag, ásványi anyagok tekintetében pedig a legváltozatosabb.

Szombaton indul az idei Mozdulj Balaton!
Idén is megrendezik a Mozdulj Balaton! elnevezésű szabadidősport-rendezvénysorozatot, melyhez 33 település 38 strandja csatlakozott.
A telihold és a világító felhők fényesítették be az éjszakai égboltot a Balatonnál

Van, amikor nagyon bánja az ember, hogy nem a természet lágy ölén, hanem az ágyában töltötte az éjszakát, átaludva minden szépséget, melyet az éjjel rejt.

Vízen az első földgáz hajtású BMT komp

A 70 méteres hajót környezetkímélő megoldásai teszik különlegessé

IV. Tihanyi Kézműves Sörfesztivál
None
Séta a Koloska-völgy rejtett természeti kincsei nyomában
None
Reklám
Idén még kevesebb a szabadstrand a Balaton körül
None
Balatonfüredi Kollektív Tárlat megnyitó
None
Reformkori GasztroSéta
None
Eltűnt épületek nyomában - séta Hévízen
None
Klassz a pARTon! - Balatonfüred
None
Római legendák és emlékek séta Hévízen
None
Gasztroséta Hévízen
None
Fürdőkultúra Hévízen - Vezetett városi séta
None
Gospel Napok
None
Vezetett e-bike túra Hévízen és Egregyen
None
Orgonakoncert Hévízen Teleki Miklóssal
None
Nyáresti Kertmozi II.
None
Családi nap a Kabóca Bábszínházzal
None
Örvényeshegy - Akusztikus Koncert
None
Kertmozi Örvényeshegyen - Egy Csodálatos Elme
None
DJ a szőlőben
None
Hévízi BOR és GASZTROkorzó
None
Alsóörsi Sörnapok
None
Hévíz Happy Dixieland Band a Pálos malomban
None
Bor7végék Badacsonyban
None
Magna Cum Laude a Szigligeti várban
None
Hegyen, völgyön, erdőségben
A Keszthelyi-hegység erdőit minden évszakban érdemes felkeresni. Számtalan tanösvény, turistaút várja a vándorokat és több kilátóból is megcsodálhatjuk a táj szépségét.
Szigligeti Süllőfesztivál
None
Újdonságok a Balaton körül

A Balatoni Hajózási Zrt. több újdonsággal is kirukkolt az idei főszezonban. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Visszajövünk! kampányában kedvezménnyel lehet utazni, az ehhez tartozó kupon a Bahart honlapjáról tölthető le. Júliusban és augusztusban a két legkedveltebb útvonalon, Siófok, Balatonfüred és Tihany, illetve Fonyód és Badacsony között naponta hat-hat menetrendi járat indul a déli, valamint az

Reklám